Гороскоп з 7 по 13 травня

Овен (21.0320.04)

На цьому тижні бажано навести лад у справах. У вас буде час і на генеральне прибирання будинку, і на облаштування грядок на дачі. Також не варто надто довіряти порадам сторонніх людей. У вихідні постарайтеся не вплутувати сторонніх людей у ​​сімейні проблеми.

Телець (21.0420.05)

На цьому тижні необхідно продумати стратегію ваших майбутніх дій, якщо ви хочете взяти нову висоту в кар’єрі. Успіх цілком можливий, але не варто занадто тиснути на оточуючих. Також слід уникати власних ілюзій і занадто привабливих пропозицій.

Близнюки (21.0521.06)

Зараз можна втілювати в життя свої творчі та бізнесові ідеї, вони принесуть успіх і прибуток. Будьте уважні і ввічливі по відношенню до оточуючих, не забувайте про тих, хто знаходиться поруч, і не нехтуйте їхніми порадами.

Рак (22.0622.07)

На цьому тижні ви будете дуже сильні духом, розумні й рішучі в справах, тому можете досягти успіху. Цілком можливе підвищення по службі. Постарайтеся не давати приводів для пліток, проявіть дисциплінованість і зібраність.

Лев (23.0723.08)

На цьому тижні вас можуть чекати додаткові клопоти, пов’язані з партнерами, але вони принесуть бажаного результату. У вихідні можливі конфлікти з близькими людьми через зайву принциповість, але при бажанні їх буде легко вирішити.

Панна  (24.0822.09)

Ваша мобільність і контактність дозволить вам впоратися з досить складними проблемами, які виникнуть на цьому тижні. Можливі знайомства з цікавими і впливовими людьми – не упустіть свого шансу, використовуйте цю можливість.

Терези (23.0923.10)

На цьому тижні на те, що відбувається слід дивитися філософськи. Ви  можете знайти щось корисне для себе, просто спостерігаючи за розвитком подій. Брати активну участь в чужих конфліктах не варто вже. Неділя – прекрасний день для усамітненого відпочинку.

Скорпіон (24.1022.11)

Вам доведеться опинитися в дуже цікавій компанії. Не виключені і закордонні відрядження. Пам’ятайте про те, що для того, щоб вважатися прекрасним співрозмовником, зовсім не потрібно багато говорити, набагато важливіше вміти слухати.

Стрілець (23.11-21.12)

На цьому тижні постарайтеся виправити неточності. Зверніть увагу на вашу взаємодію з партнерами. У вихідні може виявитися багато ​​несподіваних відкриттів і прозрінь, але результати не завжди будуть такими, які хотілося б отримати.

Козеріг (22.1220.01)

На цьому тижні вам доведеться терпляче і наполегливо просуватися вперед по крутій стежині, буде потрібно багато зусиль і часу, щоб вирішити численні проблеми і спірні питання. У вихідні постарайтеся подолати лінь і активно відпочити.

Водолій (21.0119.02)

Тиждень сприятливий для творчості, проте будьте готові до того, що ваше життя стане предметом пильної уваги з боку колег. Не виключені плітки і інтриги. У вихідні можливе зміцнення старих дружніх зв’язків і поява нових знайомств.

Риби (20.02-20.03)

На цьому тижні більшість ваших планів здійсняться. Не лінуйтеся реалізувати свій потенціал. Приділіть достатньо уваги сім’ї і дому, але через силу краще нічого не починайте. Розмежуйте такі два поняття як втома і лінь.

peredplata